Stagiair Production (NL)

STAGIAIR(E) EVENT PRODUCER

Fixers Group BV, Katja Heinrich katja@fixers-group.com +31 6 49913031

Welkom in de wereld van Fixers Group – een ‘not-so-average’ en creatief event bureau met sterke wortels in de reclamebranche. Bij ons draait alles om het creëren en organiseren van events en activaties waarbij een merk altijd in de schijnwerpers staat. Van waanzinnige lanceringen voor Adidas tot indrukwekkende events voor Chanel; we weten hoe we een merk kunnen laten stralen als een supernova!

Met ons hechte team en een geweldige groep freelance is producers is elke dag weer anders. Bij ons kun je leren en lachen tegelijk.

Een Fixers stagiar(e) is…

Een echte aanpakker! Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en klaar is om actie te ondernemen. Iemand die ambitie heeft en daar ook hard voor wil werken. Wij willen iemand die verantwoordelijkheid neemt, goede energie meebrengt en een flinke portie doorzettingsvermogen heeft.

Hoe ziet een stage bij Fixers eruit?

Je loopt vanaf september 6 maanden met ons mee. Tijdens deze periode leer jij alle ins en outs van het organiseren van activaties en (merk) events, terwijl je samenwerkt met de Fixers producers! Van het produceren tot budgetten bewaken en contact hebben en onderhandelen met leveranciers. Kortom, wij nemen jou in alles mee!

Voorwaardes:

Jij doet een hbo-opleiding, kunt moeiteloos overweg met Office, schrikt niet van onregelmatige werktijden en ben klaar voor een uitdaging. Jij bent leergierig, een doorzetter en spreekt en schrijft moeiteloos in het Engels. In het bezit zijn van een rijbewijs is een grote pré.

Wij bieden jou:

Een persoonlijk ontwikkelingsplan zodat je met trots kunt terugkijken naar een succesvolle en leerzame stage! Daarnaast natuurlijk ook een (bruikleen) laptop, fijne collega’s, een informele werkomgeving en een stagevergoeding van € 400,- per maand.

Enthousiast? Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Katja Heinrich op katja@fixers-group.com